Produkcijska kuca koja se bavi proizvodjom muzićkih CD i DVD. Već dugi niz godina naša kompanija saradjuje sa Pink Inetrantional u proizvodnji jednog od najgledanijih tv formata narodne muzike „GOLD MUSIC Show“ ,a od prosle godine zbog ozbiljnog pristupa i kvalitetne produkcije pozvani smo da napravimo novi format pod nazivom “Subotom popodne” koji se emituje takodje kroz TV PINK mrezu. Naši programi se emituju kroz kompletnu mrezu zemaljskih , kablovskih kao i satelistkih kanala ove respekatabilne Tv kuce u Srbiji , regionu i svetu.
Pored video produkcije poslednjih nekoliko godina smo razvili i veliki broj YouTube kanala za našu kuću i izvodjače sa kojima saradjujemo. Ovaldali smo novih tehnologijama digitalne distribucije. Naša izdanja se u ovom trenutku mogu naći na preko 250 Svetskih digitlanih prodavnica širom sveta što nas svrstava rame uz rame sa velikm diskografskim i producentskim kućama.
Gold ima veliki broj regionalnih izdanja u saradnji sa kolegam od koji je svakako najznacajnija Croatia Records . Veliki i respektabilan katalog smo u vidu licencnih izdanja razvili i jos razvijamo kako bi smo na opšte zadovoljstvo nas i naših partnera pružili maximalan ugodjaj našoj publici.